Снимка БулфотоМарияна Николова обяви важна новина, свързана със зимните ни курорти

...
Снимка БулфотоМарияна Николова обяви важна новина, свързана със зимните ни курорти
Коментари Харесай

Марияна Николова: Партита в хотелите няма да има

Снимка Булфото

Марияна Николова разгласи важна новина, обвързвана със зимните ни курорти и хотелите. У нас зимен сезон ще има, само че той ще е друг с невиждани ограничения. От на следващия ден стартирам визити по зимните ни курорти. Това съобщи вицепремиерът и  министър  на туризма Мариана Николова в ефира на предаването „ “.

Парти та в  хотел ите няма да има. Ресторантите ще работят единствено за гостите на местата за настаняване. Обсъждаме заменен режим, по този начин че  хотел ите да могат да изхранват гостите си. Спа центровете работят, басейните - също, невиждана е хигиената там. Фитнесите остават затворени. “, обясни Николова.

„ Мерките са написани тъкмо и ясно. Туристите би трябвало да са осведомени, че нашите курорти са безвредни “, безапелационна бе тя.

„ Разчитаме на вътрешния  туризъм  и резервации от прилежащите страни. Спадът е над 70% и в случай че достигнем 30% резервации, това ще е триумф “, счита още вицепремиерът.

Мариана Николова сподели още, че не се опасява и ще се имунизира. „ Имам асматични проблеми и даже лекарите ми предлагат. Ваксинирала съм се и с противогрипната ваксина, защото се срещам с доста хора “, изясни вицепремиерът.

„ Ще празнувам  празници те с околните си. Тези които са в заведенията, да съблюдават ограниченията “, заключи Мариана Николова, написа dunavmost.com.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР